dijous, 19 de gener del 2023

Yeray Moreno, el nou lloro de l’alcalde de Salou

 


Pobre noi. Pensàvem que, per la seva joventut, representava la nova fornada política i una alternativa mínimament decent a l’egocèntric Pere Granados, i al final ha acabat sent-ne un clon, una rèplica farandulera de l’alcalde de Salou.

Ahir, en la mateixa línia que el d’Albox i seguint el seu dictat, Moreno, el soci socialista de Granados, va exigir a la Generalitat que reconegui Salou com a marca turística pròpia. Perquè no pot ser que Salou es barregi amb la púrria de la resta de destinacions turístiques de la Costa Daurada. (Font: La República Checa).

Pocs dies abans, Granados s’havia expressat de manera idèntica, advertint que Salou no pot anar a les fires com si fos Vila-seca, Cambrils i, per extensió, la Costa Daurada. “O anem amb una marca que visualitzi Salou o ja en parlarem”, va deixar caure.

Tant la Diputació de Tarragona com la Generalitat defensen una promoció conjunta de la Costa Daurada, sense els elements diferenciadors que reclama Salou, i que no són altres que les ganes de protagonisme d’un Granados que no suporta que algú li pugui fer ombra.