dilluns, 30 de gener del 2023

Els futbolistes del Salou s’han d’entrenar a Cambrils o a Riudoms

 


El gener de l’any passat va començar la canalització del barranc de Barenys per evitar les inundacions que periòdicament pateix el barri de la Salut de Salou.

Aquestes feines han obligat a aixecar el camp de futbol municipal, reformat dos anys abans per l’Ajuntament amb un desemborsament de 800.000 euros malgrat que el consistori sabia que el començament de les obres de Barenys era imminent.

Perquè els jugadors puguin seguir entrenant-se i disputar els partits, l’Ajuntament va signar un conveni amb el Complex Esportiu Salou Futbol (que és de la mateixa família propietària del càmping Sangulí, i que compta amb el suport urbanístic incondicional de l’alcalde, Pere Granados) perquè mentrestant es poguessin utilitzar aquestes instal·lacions esportives.

A canvi, perquè no hi ha res gratis, el consistori paga 563.000 euros fins al març del 2024, que és quan se suposa que el nou estadi municipal estarà enllestit.

El problema és que els responsables del Complex Esportiu Salou Futbol sembla que ja tenien compromisos adquirits per endavant i hi ha dates en què els seus camps no es poden utilitzar pels jugadors del Salou.

L’alcaldable de Cs, Sergio Susín, va preguntar al ple de divendres passat quines mesures té previstes l’equip de govern per no perjudicar més els jugadors salouencs, ja que es troben sense camp propi i, a sobre, han d’anar a altres municipis a entrenar.

Segons va contestar el regidor d’Esports, Dani López, “es treballa amb altres ajuntaments perquè ens deixin jugar”. López va aclarir que aquests municipis són els de Cambrils i Riudoms i que s’està estudiant posar un transport fins a aquestes poblacions els dies que no puguin jugar a Salou.

López no va revelar en quant s’encareix la factura per aquesta manca de previsió dels responsables municipals.

Suposo que, per ells, a l’hora de pagar i acostumats al malbaratament, ja no els ve d’aquí.