dilluns, 30 de gener del 2023

ERC acusa Granados de seguir el dictat del càmping Sangulí

 


L’estiu passat, la Generalitat va anunciar que frenava la construcció de 46.800 dels 106.000 habitatges previstos en 30 municipis del litoral català per evitar la sobreexplotació del sòl. La zona va de Malgrat de Mar a Alcanar, i entre aquests municipis hi ha Salou.

Al ple municipal de divendres passat, el consistori, amb els vots a favor de l’equip de govern i Cs, l’abstenció del PP i el rebuig d’ERC, va acordar presentar recurs contra aquest pla urbanístic de l’Administració catalana.

Entre els afectats per la mesura de l’Executiu català hi ha uns terrenys de la zona de Barenys on els propietaris del càmping Sangulí volen aixecar hotels.

L’alcaldable d’ERC, Sebastià Domínguez, va retreure a l’equip de govern que actuïn al dictat d’aquests empresaris. “La seva petició sembla signada pel propietari. Vostè no creu en la sostenibilitat, perquè pesen més els interessos de l’empresa”, li va etzibar el republicà a l’alcalde, Pere Granados.

L’encarregat de contestar va ser el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, qui va reconèixer que, efectivament, defensaran l’empresa i faran tot el que puguin per ajudar-la.

En definitiva, que l’Ajuntament ja s’ocuparà de fer-los la feina bruta perquè els altres puguin tirar endavant.