diumenge, 8 de gener del 2023

Granados té cotxe oficial, xofer i va de senyor

 


A diferència d’alguns regidors de l’equip de govern, l’alcalde de Salou, Pere Granados, no factura quilometratge. Quelcom realment sorprenent, si tenim en compte que l’home no para (una altra cosa és que faci alguna cosa) i que es va autoproclamar president del Patronat de Turisme, un fet que l’obliga (és un dir, ja que per això es va atorgar el càrrec) a viatjar sovint.

La raó per la qual Granados no passa quilometratge és que disposa de cotxe oficial. I de xofer, que ha d’estar al seu servei sempre que ell el requereixi.

A Salou, el d’Albox no es deixa veure amb el cotxe oficial. Perquè aquí no queda bé anar de senyor. O d’excel·lentíssim. A Salou Granados s’estima més desplaçar-se amb moto, que queda més pobre.

Però en els desplaçaments fora del municipi… pista, que el món és petit! El mes de desembre passat, per exemple, el va utilitzar per a una celebració nadalenca de la Diputació, de la qual forma part, que va tenir lloc a Altafulla.

Allí hi van anar els representants de la corporació provincial a gaudir d’un bon àpat. Perquè la vida és dura i s’ha de saber portar. 

Els diputats s’hi va desplaçar pels seus propis mitjans. Menys l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el de Salou, que van recórrer al cotxe oficial (cadascú el seu, naturalment).

Amb el xofer de Granados esperant fora que acabés la festa per després portar-lo on la seva majestat ordenés.

Aquests són els que es presenten com a ciutadans corrents. Gent senzilla que està al nostre servei, vaja.