dijous, 19 de gener del 2023

La Generalitat arracona Granados en un nou atac contra Salou

 


Tenen sort que l’alcalde de Salou, Pere Granados, és una persona humil i serena que defuig dels protagonismes. Perquè un altre, al seu lloc, els hauria armat un sagramental que s’haurien cagat. Però quina falta de respecte!

Ahir hi va haver una foto de família de la delegació catalana a la Fira Internacional de Turisme de Madrid i a l’hora de repartir llocs a Granados el van relegar al galliner. Ell, que defensa una presència pròpia, que dona a Salou el protagonisme que es mereix, que en sap tant, de turisme, van i l’arraconen. Vinga, home, vinga, una mica més i els molts canalles (maleïts envejosos) ni el treuen a la foto!

El comportament dels responsables de la representació catalana, sigui per desconeixement del protocol o perquè volen perjudicar, un cop més, la capital de la Costa Daurada (i no em feu parlar de Hard Rock, que aleshores m’encenc), és del tot imperdonable. Ens trobem davant d’una ofensa als salouencs, d’un atac directe a les institucions democràtiques del municipi i l’autonomia local, liderades en el nostre cas per l’excel·lentíssim Pere Granados.

No saben encara que el d’Albox ha d’estar al centre de les fotos, un passet per davant de tots i que cal concedir-li el paper de líder carismàtic que ell mateix s’atorga?

Desconeixen encara que marginar-lo és com anul·lar-nos com a poble, un poble que sense ell perd la seva identitat? No entenen que ell ho és tot per nosaltres, el nostre déu i guia immortal?