dijous, 19 de gener del 2023

El PSC desterra Estela Baeza

 


Salou no ha reparat en despeses a l’hora d’enviar gairebé tot l’equip de govern a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de Madrid. A banda de l’alcalde, Pere Granados, i la seva plèiade d’assessors de Sumem, el PSC, soci de govern del d’Albox, també va assistir en bloc a la cimera madrilenya, amb Yeray Moreno, David González, Dani López i Beatriz Morer com a màxims estendards de la política local.

La presència de Morer estava més que justificada: el dia previ a Fitur, hi va haver degustació gastronòmica i, per tant, no hi podia faltar la famosa Paella al xiringuito, una de les delícies de la cuina salouenca (sempre que no t’enxampi la Policia Local, és clar).

Posats a fer, Morer també es va ocupar de desratitzar Ifema, el recinte firal que acull Fitur. No fos cas que el ministre Iceta, gran protagonista de la trobada, patís un ensurt.

Per cert, la gran absent a la gala va ser la regidora Estela Baeza, que ha caigut en desgràcia i desaparegut del mapa socialista després que denunciés assetjament per part dels seus companys regidors i altres membres de la formació.