dissabte, 7 de gener del 2023

Un semàfor regularà el flux de vianants a la plaça Bonet

 


En vista dels greus trastorns de mobilitat i llargues cues que ha ocasionat durant aquestes festes la instal·lació d’una bola lluminosa gegantina a la plaça Bonet i que només fa nosa, l’Ajuntament de Salou, sempre tan amatent de les necessitats dels ciutadans, ha col·locat un semàfor per regular el tràfic de persones per l’interior de la baluerna esmentada.

Val a dir que el consistori, a l’hora de resoldre el problema, ha utilitzat recursos propis. És a dir, ha agafat un dels semàfors de platja que no serveixen per a res (i pels quals el d’Albox va pagar 200.000 euros el 2020 amb l’excusa de la pandèmia, en el que es considera una de les enganyifes al poble més colossals que es recorden) i l’ha plantat just a l’entrada d’accés a la bola gegantina.

La solució ha estat molt ben acollida pels transeünts, que, en vista de l’encert que tenen els responsables municipals quan prenen decisions, no esperaven que el semàfor funcionés. “Què han canviat d’alcalde? Perquè ja tocava, ja, que aquest sí que fa nosa!”, exclamaven estranyats els veïns.