dissabte, 7 de gener del 2023

L’assetjament al top manta fa que Cambrils es quedi sense rei Baltasar

 


Les successives actuacions policials contra el top manta (la darrera ha estat posar-los blocs de formigó per dificultar-ne la venda) han acabat passant factura a l’Ajuntament de Cambrils, que no ha trobat cap senegalès que volgués fer de Baltasar durant la diada de Reis. 

Sí que és cert que en van aconseguir un per dijous a la tarda, però aquest, de seguida que va veure que el volien fer pujar a una barca va fugir espantat al crit de “Jo no torno a pujar a una pastera!”.

En vista de la inquietant situació que es generava i davant el gran enrenou que suposava no disposar d’un rei negre, es va haver de recórrer a la tàctica del betum, confiant que els nens, als quals cada vegada costa més d’enganyar, no descobrissin qui era l’infiltrat i que, en definitiva, tot és frau colossal.

Per sort, al final tot va sortir a demanar de boca, bàsicament perquè als nens els importava un rave qui és el rei mentre tinguin regal. Alhora que els petits, en una nova demostració d’humanitat, recordaven als seus pares que fossin més tolerants i solidaris amb els altres, perquè aquest món és de tots. (Font: Tururut Viola News).