dissabte, 25 de febrer del 2023

Cambrils i Salou preparen les jornades de l’arròs bullit al Cambrils Park

 


La gastronomia de Cambrils i de Salou gaudeixen de merescut i reconegut prestigi internacional. Per això, els ajuntaments de les dues ciutats han decidit unir esforços per potenciar-la encara més. Amb aquest objectiu han decidit organitzar les primeres Jornades de l’Arròs Bullit, que es desenvoluparien amb la col·laboració necessària del càmping Cambrils Park.

L’èxit de les jornades, la data de les quals encara no s’ha comunicat, es dona per garantit, atès que l’esmentat ressort, que és on se celebrarien els tastets, ha incorporat l’arròs bullit al menú, tant pel que fa als entrants, com al primer plat, el segon i també les postres.

Tot això després que mig miler dels seus hostes de diferents nacionalitats prenguessin les aigües (les aigües contaminades, s’entén) en forma de gastroenteritis.

“A aquest pas serem un referent mundial. De fet, tothom en parla, de nosaltres, i de com de lleugers es troben un cop que ens visiten”, han assenyalat portaveus dels respectius consistoris mentre es canviaven els bolquers. (Font: Tururut Viola News).