dissabte, 25 de febrer del 2023

Klein pateix un atac d’amnèsia durant el ple municipal

 


Ahir hi va haver ple municipal a Cambrils. La novetat, pel que fa a la distribució dels regidors, va ser que Enric Daza, apartat per l’alcalde, Oliver Klein, d’Urbanisme després que deixés Nou Moviment Ciutadà (NMC, el partit de Klein) per ser l’alcaldable de Junts, va ser desplaçat del seu lloc habitual, a la dreta de l’alcalde, al grup de regidors no adscrits, al galliner.

Contràriament, Natalia Pleguezuelos (NMC) va ser encimbellada a la dreta del senyor (del senyor alcalde, s’entén), i a partir d’ara serà la nova primera tinenta d’alcalde, en substitució del castigat Daza.

Klein va informar d’aquests canvis en la sessió, però no va passar desapercebut per al públic assistent que en cap moment es referís a Daza pel seu nom, “evitant així pronunciar el nom de qui fins fa dues setmanes era la seva mà dreta”. (Font: Revista Cambrils).

Cols, naps, bròquil, coliflor, espinacs… Tota aquesta mena d’aliments són molt recomanables per al correcte funcionament de la memòria i té multitud de beneficis per al nostre cervell, Oliver. Ho recomanen els metges. Sobretot després d’una ruptura.