dilluns, 27 de febrer del 2023

Cambrils recaptarà 300.000 euros més amb multes de trànsit

 


L’Ajuntament de Cambrils s’ha proposat incrementar els seus ingressos fiscals gràcies a les multes de circulació, l’import de les quals preveu que passi de 600.000 a 900.000 euros, segons preveu el pressupost municipal aprovat divendres passat.

Aquest increment de la recaptació es complementarà amb més ingressos de la zona blava en temporada baixa i l’augment del preu de la targeta de l’autobús urbà, que passa dels 10 a 15 euros, segons va lamentar el portaveu de Junts, Lluís Abella.

“Amb els moments que s’estan vivint, amb una inflació desmesurada, que omplir el cistell de la compra s’ha convertit en una odissea per a molts cambrilencs, resulta que el senyor alcalde incrementa la seva partida [alcaldia] en un gairebé 35%, més de 80.000 euros. I tot són partides de representació i protocol, actes institucionals, comunicació i actes especials de promoció”, va denunciar Abella.

“Senyor Klein, la campanya electoral se l’ha de pagar vostè de la seva butxaca, no amb els diners que provenen de la butxaca dels cambrilencs”, va denunciar el portaveu juntaire. (Font: Revista Cambrils).