diumenge, 26 de febrer del 2023

Granados i Yeray actuen en contra del PSC i en benefici de FUPS

 


Les maniobres èticament reprovables (per no parlar directament de joc brut) que està duent a terme l’alcalde de Salou, Pere Granados, per assolir el control absolut del PSC compten amb el suport del líder del partit al municipi, Yeray Moreno, que actua al dictat de Granados i d’esquena a l’agrupació local, la qual ignora totes aquestes intrigues.

Aquesta conxorxa ha generat un evident malestar entre la militància després que transcendís que Granados pretén col·locar l’exregidor Toni Brull i Cristina Berrio, una ex de Josep Fèlix Ballesteros empadronada a correcuita a Salou, a llocs capdavanters de la llista electoral del PSC.

Tampoc no saben res d’aquests estratagemes la federació socialista de Tarragona ni la direcció del partit a Barcelona, que han confiat en Yeray (és a dir, en un home de Granados) la confecció inicial de la llista electoral.

A les municipals del 28 de maig, el PSC es presentarà en coalició amb el FUPS de Granados, amb aquest com a alcaldable.

Aquest malestar de la militància ja ha provocat que alguns afiliats qualifiquin Moreno de mentider i d’haver-se venut a Granados, ocultant informació, fins i tot, no ja a la militància sinó també als restants membres de l’executiva local.

Així les coses, ja hi ha qui demana una revisió dels estatuts per impedir aquesta mena d’abusos de poder i que pot comportar que FUPS obtingui els principals llocs de la llista, deixant el PSC en un mer paper de comparsa.