dijous, 2 de febrer del 2023

Concentració contra l’aprovació del pla urbanístic de Hard Rock

 


La plataforma Aturem, Hard Rock ha convocat per a dimarts 7 de febrer, a les set del vespre, una concentració davant dels serveis territorials d’Urbanisme de Tarragona. Amb aquesta acció volen rebutjar l’aprovació del pla de desenvolupament urbanístic (PDU) dels terrenys del consorci recreatiu i turístic de Vila-seca i Salou on s’ubicarà el macroprojecte d’oci i turisme (amb macrocasino inclòs) de Hard Rock.

L’endemà dimecres hi ha prevista la primera Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona de l’any tot i que, ara per ara, no es preveu que l’aprovació definitiva del PDU.

Aturem Hard Rock també ha carregat contra l’acord de pressupost que inclou la tramitació del pla abans de juny.

Sindicats com la CGT o la COS, partits polítics com els comuns o el Jovent Republicà (les joventuts d’ERC) i casals de diversos municipis del Camp de Tarragona s’han afegit a la convocatòria de dimarts vinent. En total són més d’una vintena d’entitats.

El portaveu d’Aturem Hard Rock, Eloi Redón, s’ha mostrat sorprès pel fet que “partits que s’autoanomenen progressistes o d’esquerres apostin per enterrar el futur del jovent del Camp”. (Font: Vilaweb).

I és que s’acosten, un altre cop, temps grisos.