dijous, 2 de febrer del 2023

L’alcalde de Salou aprofita Hard Rock per agafar fums

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, va qualificar ahir de “lamentable” que ERC hagi hagut d’esperar un pacte amb el PSC per desbloquejar l’assumpte de Hard Rock.

Segons Granados, “els governs han de governar i aquí s’ha demostrat que no s’està governant sinó que s’hi està per qüestions polítiques”, declarava al seu digital preferit, alhora que felicitava el PSC pel treball de desgast portat a terme.

L’acord pressupostari d’ERC i el PSC és ben simple pel que fa a Hard Rock. Preveu l’aprovació d'un pla urbanístic el primer semestre de l’any, cosa que els republicans ja tenien previst. És més, el PSC exigia començar les obres aquest mateix any, cosa que no està gens clara, i hi han hagut d’afluixar, tal com podeu llegir aquí.

La declaració de Granados busca, per una banda, fer el pilota a Illa (ara que viu un idil·li polític amb el PSC). I, de l’altra, criticar gratuïtament ERC.

De fet, posar a parir els que no pensen com ell i fer gala de la seva arrogància i creure’s el nou salvador, és habitual amb el d’Albox.