divendres, 10 de febrer del 2023

El Sebas visita la Marta Rovira a Suïssa

 


L’alcaldable d’ERC a Salou, Sebastià Domínguez, ha visitat la secretària general del partit, Marta Rovira, que es troba exiliada a Suïssa, ja que a Espanya hi ha una ordre de detenció vigent contra ella per la seva participació en el referèndum independentista de l’1 d’octubre del 2017, reprimit violentament per les forçes policials amb l’empara governamental i judicial.

M’imagino que el Sebas, que hi ha anat acompanyat d’altres alcaldables d’Esquerra de la demarcació, haurà aprofitat la seva estada al país helvètic per explicar-li a la Rovira com treballa sense parar a Salou (no només ell, sinó tot el partit).

Fins al punt que l’actual alcalde del municipi, Pere Granados, que ara es presenta amb el PSC perquè no ha trobat ningú més, reconeix que està acollonit pel ritme frenètic dels republicans. “Quina marxa que porten, aquesta gent sí que es desviu pels problemes de la ciutat. És que no els puc seguir, segur que em guanyaran!”, ha admès el d’Albox.

Cal suposar també que Domínguez aprofitarà el seu viatge per prendre’s una cura de repòs (se la mereix) en algun dels famosos balnearis del país. Però per poc temps, atès que les municipals són el 28 de maig, és a dir, a tocar, i cal tornar a pencar de valent.