dijous, 16 de febrer del 2023

Granados promocionarà Salou al marge de la Diputació

 


Es veia venir perquè ja ho va deixar caure abans i durant la fira Turística Internacional de Madrid. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha anunciat que el municipi abandona el Conveni Córner, creat per la Diputació de Tarragona per a la promoció turística conjunta del territori.

Granados explica que deixa l’ens perquè dona poc protagonisme a la marca Salou. Però en realitat qui en vol, de protagonisme és ell. Més ben dit: el Conveni Córner li roba rellevància, ja que, en tractar-se d’una iniciativa conjunta, refusa els individualismes. I això és un atac directe al d’Albox.

El Conveni Córner, que dimarts passat va ser subscrit per 28 ens locals i associacions empresarials de la demarcació, és enguany “més flexible i adaptat a les necessitats dels participants” davant les ínfules de Granados. Però ni així.

L’alcalde de Salou pren la decisió pel seu compte, sabedor que la resta dels partits (tret dels seus gossets falders del PSC) estan en contra d’una promoció en solitari, que avui dia és un contrasentit.

Més d’una vegada Granados ha menyspreat l’oposició dient que no tenen ni idea de turisme, que parlen per parlar i amb desconeixement, que només ell sap com funciona aquest negoci.

També ha menyspreat el Govern de la Generalitat, salvant de la crema, això sí, la directora general de Turisme, Marta Domènech, a qui ensabona tot el que pot perquè li segueix el joc.

Granados va intentar presidir el Patronat de Turisme de la Diputació fa anys. Però primer Josep Poblet i posteriorment Noemí Llauradó li van tancar la porta. En vista d’aquesta greu ofensa, perquè ell no perdona, el 2019 va eliminar del cartipàs municipal la regidoria de Turisme i es va designar a si mateix president del Patronat de Turisme de Salou. Ja que no li donaven el càrrec, se’l concedia ell. Perquè n’aprenguin!

Per sort, a partir del 28 de maig, amb ell fora de l’Ajuntament, perquè perdrà les municipals, Salou començarà a tornar a la normalitat. 

Sí, ja queda poc perquè Salou deixi de ser anormal.