divendres, 10 de febrer del 2023

Junts escull Martina Fourrier perquè capti el vot jove de Salou

 


Martina Fourrier ha estat proclamada candidata a l’alcaldia de Salou per Junts. El nomenament va tenir lloc ahir al vespre en un acte al Club Nàutic, en que l’alcaldable va aconseguir 10 vots a favor i una abstenció.

La Martina és una històrica de la política local. Va ser elegida regidora per primera vegada el 1999 en la llista de CiU. Un càrrec que va repetir a les municipals del 2003 i el 2007. I també el 2011, aquella vegada, però, per Unió. Va tornar a ser regidora el 2015 amb CiU (entrant al govern de l’autòcrata Pere Granados, l’alcalde que ha originat les desgràcies que patim) però va punxar el 2019, ja que Fem República, Fem Salou, el partit que encapçalava, no va obtenir representació.

Ara Martina torna amb Junts, els hereus independentistes de CiU, i molt probablement sortirà elegida regidora per sisena vegada.

Queda clar que Junts, que governa en coalició amb el d’Albox, no és el partit de la renovació.

També queda clar que l’objectiu de Junts davant les municipals del 28 de maig és captar el vot jove, ja que els de la residència de la gent gran el tenen més que assegurat.