divendres, 10 de febrer del 2023

Klein i Daza, grans estrelles del Carnestoltes

 


Nou Moviment Ciutadà, el partit de l’alcalde Oliver Klein, ha exigit a Enriz Daza que torni la seva acta de regidor atès que tots els membres de la llista electoral de l’any 2019 van signar davant de notari “un compromís d’honorabilitat i dignitat política on, entre altres clàusules, s’estipulava que en cas de donar-se de baixa de la nostra formació i tenir responsabilitats atribuïdes com a regidor [Daza ho és d’Urbanisme], aquest deixaria immediatament els seus càrrecs”. (Font: NMC).

Quins ous que té el Klein! També el seu partit va incloure al seu programa electoral que conservaria l’edifici de l’antiga estació ferroviària per donar-li ús ciutadà, i una de les primeres coses que va fer després de guanyar la moció de censura va ser portar-hi les excavadores.

A més, tot això del Klein i el Daza és una faula, un barroer muntatge de tots dos per pactar després de les municipals, un com a líder de NMC (Klein) i l’altre com a cap de cartell de Junts (Daza), partit que molt possiblement liderarà l’ara proscrit Daza.

El que passa és que davant de l’electorat cal fer una mica de comèdia, perquè tot és pura carnavalada.