diumenge, 12 de febrer del 2023

La Patri es fa blavera

 


La regidora no adscrita Patricia de Miguel de l’Ajuntament de Cambrils, s’ha afiliat al Partit Popular, la qual cosa li obre les portes a ser la número dos del partit en les municipals del 28 de maig. 

De Miguel va entrar al consistori el 2015 amb Cs, càrrec que va revalidar el 2019. El maig de 2021 va anunciar que abandonava la formació taronja perquè eren massa tous.

El setembre del mateix any va donar suport a la moció de censura que va dur Oliver Klein (Nou Moviment de Cadires) a l’alcaldia. Aquest, en contrapartida pel seu vot, li va prometre la regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, però com que no tenia partit, uns informes jurídics del consistori en van desaconsellar el nomenament. Amb la qual cosa es va quedar amb un pam de nas.

Quelcom que tampoc no li va importar gaire, ja que el ella volia (és de la línia dura de l’espanyolisme, equiparable a Vox) era treure ERC i Junts (és a dir, l’independentisme) de l’alcaldia.

El portaveu del PP a l’Ajuntament i alcaldable del seu partit el 28 de maig, David Chatelain, ha afirmat que “la incorporació de Patricia de Miguel al projecte és una excel·lent notícia pel seu compromís amb el municipi i la seva àmplia experiència, acreditada per la seva trajectòria com a regidora en els darrers anys”.

“Les nostres portes estan obertes al talent per a conformar el millor equip, el millor projecte i els millors perfils en defensa de Cambrils”, ha afegit a la Revista Cambrils.

El cert és que De Miguel, si volia continuar en la política, no tenia partit on anar (tret del PP, és clar). Com també és evident que Chatelain haurà de confeccionar la seva llista electoral amb les escorrialles que pugui arreplegar, ja que la direcció provincial del PP va imposar el seu nomenament com a alcaldable en contra del que havia aprovat el comitè local, que volia que el candidat fos Daniel Queral.

A sota, De Miguel, ahir, en una trobada pepera a l’Hospitalet de l’Infant, a l’esquerra del president del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández.