diumenge, 26 de febrer del 2023

L’Ajuntament deixa tirats els jugadors de futbol de Salou

 


En el ple de dimecres passat, Cs va tornar a denunciar els problemes que pateixen els equips de futbol del municipi per culpa de la falta de previsió de l’equip de govern. Les obres del desviament del barranc de Barenys els han deixat sense instal·lacions esportives i els jugadors s’han de desplaçar fins al Complex Esportiu Futbol Salou, un recinte privat, per entrenar-se o disputar els partits. 

Això sempre que el complex esmentat no tingui llogats els camps, ja que llavors els salouencs han d’anar a pidolar a altres municipis com Reus, Cambrils o Riudoms. Malgrat que l’Ajuntament paga per jugar a l’esmentat complex l’onerosa xifra de 563.000 euros fins al març del 2024, que és quan se suposa que estarà acabat el nou estadi municipal.

Segons el regidor Sergio Susín, “a conseqüència de la mala gestió per part de l’equip de govern, els jugadors de la UD Salou i del Costa Daurada es veuen privats dels camps de futbol ubicats al complex de Salou quan hi ha competicions i estades d’equips estrangers, havent d’entrenar i jugar en municipis veïns com Reus, Cambrils, Riudoms, etc.”.

“El responsable d’Esports de l’equip de govern [Dani López] va prometre que donaria una solució perquè cap jugador tingués problema per desplaçar-s’hi, anunciant que posarien busos fins a aquests camps, però la realitat ha estat diferent, i en determinats casos els jugadors s’han de buscar la vida per arribar fins a aquestes instal·lacions”.

“Exigim que es compleixin aquestes promeses i es doni resposta a aquesta situació”, va reclamar l’alcaldable de Cs.

Segons l’alcalde, Pere Granados, l’Ajuntament tenia intenció de noliejar un servei d’autobusos gratuït per als esportistes, però aquesta idea s’ha hagut de descartar perquè administrativament no és possible.

Com a alternativa, s’està parlant amb els clubs perquè ells paguin els viatges per després abonar-los el consistori aquest import via subvencions o altres artificis comptables. Que d’això, quan volen, sí que en saben.