diumenge, 26 de febrer del 2023

L’alcalde de Cambrils te la talla com diguis Daza

 


En el ple de divendres, en què el regidor Enric Daza va ser castigat amb el galliner (regidor no adscrit), l’alcalde, Oliver Klein, va tractar d’impedir que els partits de l’oposició poguessin demanar explicacions sobre el succeït: “Ja està prou argumentat”, els va etzibar a ERC i Junts sobre la primera crisi greu de l’equip de govern, però davant la insistència d’aquests els va advertir, de la forma més dictatorial, que “en el primer moment que jo consideri que se sobrepassen els hi trauré la paraula”.

Lluís Abella (Junts) va començar la seva intervenció apuntant que “el lideratge que deien que hi havia després de la moció de censura ara brilla per la seva absència. Tant un com l’altre [Klein i Daza] han demostrat ser una xacra per Cambrils”, va dir. I en aquest moment l’alcalde li va tallar el micròfon.

El mateix va passar durant la intervenció de Camí Mendoza (ERC): “Crec que estem en un plenari on pretenem tots plegats ser transparents i fer política. Estem en un punt significatiu polític. Crec que, com a regidors, tenim dret a manifestar-nos, tot i que el vegi molt nerviós i afectat”, va exposar la republicana, que ràpidament va comprovar com Klein la deixava muda. (Font: Revista Cambrils).

Acostuma a passar amb els garganters: que no deixen parlar els altres i et tallen la paraula quan dius allò que no volen sentir.