dijous, 23 de febrer del 2023

Oliver Klein s’estrena amb mal peu com a regidor d’Urbanisme

 


L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha assumit aquesta setmana el càrrec de regidor d’Urbanisme, que ostentava Enric Daza, destituït per anar-se’n de Nou Moviment Ciutadà (el partit de l’alcalde) a Junts, la formació de la qual serà l’alcaldable i rival directe de Klein en la lluita per aconseguir l’alcaldia del municipi el 28 de maig.

Klein no ho tindrà fàcil per revalidar el càrrec aconseguit amb males arts el setembre del 2021 gràcies a una moció de censura. El seu principal problema és la inacabable finalització de les obres de la rambla de Jaume I, que abans eren competència de Daza i que ara són de la seva responsabilitat.

Prova de les dificultats a què ha de fer front Klein a Urbanisme, on ja és conegut com l’Urbano pels seus companys de departament, són les darreres queixes de l’associació de veïns del Barri del Port. Les principals protestes se centren en la ubicació de contenidors d’escombraries i les zones de càrrega i descàrrega. Carles Rovira, president de l’associació, afirma que “arran de les obres, aquests serveis s’han concentrat als carrers Pau Casals i de Cristòfol Colom, però també patim la pèrdua d’espais d’aparcament, la reducció d’espai per a les terrasses i l’augment del trànsit”.

“En un tram on hi havia sis contenidors, ara n’hi ha més de 20, de manera que els camions passen de nit, un darrere l’altre, i no podem dormir”, lamenta Rovira.

L’Ajuntament assegura que un cop s’acabin les obres “es posarà en marxa una segona fase que reordenarà la circulació i la disposició dels serveis”.

Davant d’aquesta situació i la poca confiança que inspiren les paraules de l’alcalde, els veïns del barri estan plantejant la possibilitat d’emprendre mobilitzacions o recollida de signatures per solucionar-ne exigint responsabilitats. (Font: Diari de Tarragona).

Pobre Klein, tot aquest caos amb les municipals a tocar.