dimecres, 22 de febrer del 2023

Barragán amenaça el Sebas de denunciar-lo al jutjat

 


Avui hi ha hagut ple municipal sense avisar. Només el regidor Mario García ha penjat una piulada de la celebració de la sessió poc abans que aquesta comencés. Avui els pals se’ls ha endut el regidor de l’equip de govern Jesús Barragán (FUPS). Primer amb el merder que hi ha amb la contracta del nou servei d’escombraries, que probablement acabarà als jutjats (ja us ho explicaré en un altre post). Però també en el torn de precs i preguntes.

Sebastià Domínguez (ERC), que ja l’havia posat fi abans, li ha tornat a buscar les pessigolles a Barragán i aquest hi ha caigut de quatre grapes. Fins al punt que Barragán ha explotat advertint el Sebas que el denunciarà al jutjat pel to insidiós, segons ell, de les preguntes.

El Sebas ha controlat molt bé la situació i ha aprofitat el descontrol de Barragán per ficar més llenya al foc. Així, quan l’irat regidor l’ha amenaçat amb un “ja ens trobarem”, el republicà, punxant-lo més encara, ha dit: “Suposo que es deu referir a que ens trobarem per prendre’ns un cafè, no?”. A la qual cosa el pinxo regidor de Granados ha replicat: “Al jutjat ens veurem! Jo amb vostè no prenc ni un cafè!”, ha bramulat per a befa general.

Barragán ha perdut avui els papers. Més feina, doncs, per a la nova contracta d’escombraries, que encara té molts papers en forma de confeti per tot Salou per arreplegar.