dijous, 2 de febrer del 2023

Quan el PSC s’oposava amb rotunditat a BCN World

 


Com que no treballo a TV3 ho puc dir sense embuts i sense por que em fotin fora de la feina: el PSC és una puta merda. Uns cagarros sobirans. El pet més pudent fet carn.

Ahir, el primer secretari dels socialistes pseudocatalans, Salvador Illa, va comparèixer per fanfarronejar que havien doblegat ERC en les negociacions dels pressupostos, després d’aconseguir el vistiplau definitiu dels republicans a la construcció de Hard Rock, malgrat que fins no fa gaire feien pestes de BCN World  (l’antecessor de Hard Rock) perquè convertiria Salou en “el Benidorm de la Costa Daurada”.

Així de contundent es va pronunciar el 2013 el diputat socialista Xavier Sabaté al Parlament, avui desaparegut de l’escena política.

La diferència és que en lloc de BCN World ara el pelotazo urbanístic previst es diu Hard Rock, un projecte que també defensa obertament ERC.

Només els seus cadells, les joventuts d’ERC, hi estan en contra, però ja els pararan els peus, ja. “Vinga, nens, que s’ha acabat l’hora del pati. Tots a formar que ara toca fer bondat”, els diran els seus capos. I ells cap a dins.

Que falsos que arriben a ser! Com ens prenen el pel i se’n riuen, de nosaltres! És a aquesta penya de vividors a la qual cal fotre fora i no el Manel Vidal per un gag que no va agradar als pudents del PSC!

A dalt, el nou home del PSC a Salou.