dilluns, 20 de març del 2023

A Salvador Illa li rellisca l’Eix Cívic de Granados

 


El 10 de març passat, el Govern català va aprovar el pressupost de la Generalitat per al 2023 amb els vots a favor d’ERC, PSC i Comuns. Tot i assolir un màxim històric de 41.025 milions d’euros, els comptes no preveuen cap partida per a la construcció de l’Eix Cívic que promou l’alcalde de Salou, Pere Granados. 

Sí que hi ha diners per mitigar el risc d’inundacions al barri de la Salut i continuar executant les estacions de bombament de Cala Crancs, Maripins, Pla de Maset/Camí del Racó, Platja Llarga i Mirador de Salou, tal com podeu veure aquí. Però el que és Eix Cívic, rien de rien

Lògic, per altra banda, si tenim en compte que Granados malparla del Govern català amb qualsevol excusa. És més, ni tan sols el primer secretari del PSC, Salvador Illa, fa costat al seu soci electoral, ja que només defensa clarament la construcció de Hard Rock i el seu macrocasino.

El 28 de maig hi ha eleccions municipals i durant la campanya prèvia Granados tornarà a vendre fum amb el seu Eix Cívic. Serà simple propaganda per engalipar els electors, perquè el seu pelotazo urbanístic, com el defineixen els veïns afectats, queda al final en un simple bluf. 

Un terme aquest que és el que millor defineix la política del d’Albox i el seu terrible llegat al capdavant de l’Ajuntament.