dissabte, 11 de març del 2023

Cambrils aprova un pla antifrau

 


Cambrils va aprovar el passat 24 de febrer el Pla de Mesures Antifrau, la finalitat del qual és combatre la corrupció i els conflictes d’interessos tant en les relacions internes de l’Ajuntament com en les externes. El document, aprovat per unanimitat per tots els grups, serà d’aplicació a totes les persones que conformen el consistori, així com a totes aquelles entitats municipals o privades que s’hi adhereixin.

Segons el portaveu de Junts, Lluís Abella, “està molt bé aprovar plans i ordenances, però el que s’ha de fer és complir-los totalment”.

Per la seva banda, Camí Mendoza (ERC), va ser encara més directa: “Es parla de codi ètic de conducta. Li sona Sr. Klein, la contractació del president del seu partit diverses vegades per fer desplaçaments en taxi? Realment, no és un bon exemple de codi ètic”.

La portaveu d’ERC també va retreure als membres del Nou Moviment Ciutadà (el partit de l’alcalde) que “els hi sona el fet que un regidor que fins ara era d’NMC tingui una propietat a la rambla de Jaume I i no s’abstingui en els assumptes sobre les contribucions especials? Per a nosaltres, això tampoc és un bon exemple”, va afegir en al·lusió directa a Enric Daza.

Mendoza va rematar la seva intervenció afirmant que “tenim clar que el Pla de Mesures Antifrau només és per complir amb el tràmit exigit per la Unió Europea; com sempre en aquests temes, vostès només fan el paperot!”.

Tot i això, ERC va votar a favor del pla perquè, segons va dir Mendoza, “hi creiem”. (Font: Revista Cambrils).