dijous, 16 de març del 2023

Cambrils obrirà la rambla amb restriccions

 


El regidor de Seguretat Ciutadana, David Chatelain, ha anunciat que aviat (uf, aquest aviat, si fa temps que dura!) s’obrirà al trànsit la gairebé remodelada rambla de Jaume I de Cambrils, en obres des de fa 14 mesos.

L’objectiu de la mesura és decidir quin pla de mobilitat s’ha d’establir en un dels eixos comercials més importants de la ciutat. Vaja, que encara van perduts.

Fins al punt que les explicacions facilitades per Chatelain contradiuen els senyals que s’hi han instal·lat recentment. Segons el regidor, aquests cartells es van encarregar quan es va iniciar l’obra i encara no s’havia decidit com aniria la circulació. Aleshores, per què els hi posaven?

“Volem fer aquesta prova pilot per veure com funciona la rambla. L’obrirem de mica en mica i quan acabem la prova analitzarem com ha de ser la mobilitat”, apunta Chatelain en un intent d’asserenar els ànims de veïns i comerciants, ja que l’obra s’havia d’haver acabat fa dos mesos i mig.

Val a dir que aquesta prova pilot estarà limitada a cotxes, motos, furgonetes i poca cosa més, perquè en quedaran exclosos autobusos i camions de més de 3.500 kg.

Hi haurà un carril d’anada i un altre de tornada fins a les 17 hores. A partir d’aquesta hora i fins a la 1 de la matinada, la rambla serà de vianants. (Font: Revista Cambrils).