diumenge, 26 de març del 2023

David González i Dani López cauen de la llista del PSC

 


La llista del PSC per a les eleccions municipals del 28 de maig presenta dues baixes sonades: els regidors David González i Daniel López, que han estat descartats per l’actual gestora, malgrat que tots dos van remoure terra i cel per tal de seguir com a regidors.

González és titular de Seguretat Ciutadana i segon tinent d’alcalde. López és regidor d’Esports. Són a l’Ajuntament des de l’època del PSC d’Antoni Banyeres. El primer hi va entrar com a càrrec de confiança i el segon com a regidor.

Tots dos van passar a l’oposició després de la moció de censura de Pere Granados el 2009. Això no els ha impedit pactar posteriorment amb ell a canvi de càrrec i retribució. D’una bona i sucosa cadira, vaja.

Tot i això, no gaudeixen de la confiança de l’actual gestora, que els considera uns pesseters que només pensen a viure de la política, segons les fonts consultades, amb sous de 14 pagues de 3.857 euros, en el cas de González, i de 3.600 euros mensuals de mitjana per a López, només per assistències en el seu cas.

És més, en saber que no anirien a la llista electoral, perquè el PSC no els vol (i Granados tampoc), van intentar presentar a última hora una llista alternativa. Però sense èxit, perquè el de FUPS ja ho tenia gairebé tot lligat amb el PSC, raó per la qual el partit encara els tancarà més portes i el seu futur polític serà nul a partir d’ara.