diumenge, 26 de març del 2023

L’alcalde de Salou es caga en la UE pel canvi d’hora

 


Els humans tenim un rellotge biològic que regula les funcions d’òrgans i proteïnes i, quan aquest s’altera, provoca trastorns físics i psicològics. I també buits de poder, com ara veureu.

Efectivament, l’alcalde de Salou, Pere Granados, avui està que treu foc pels queixals perquè, en haver-se avançat el rellotge la matinada passada, ha perdut una hora d’alcaldia. Un temps durant el qual es podia haver fet moltes més fotos o haver encarregat obres a dojo abans de les municipals. “Qui em torna a mi aquesta hora d’autobombo perduda?”, ha lamentat el d’Albox.

Per corregir aquest desajust horari (i de fanfàrria electoral), Granados ha anunciat que pensa demanar a la Unió Europa que en lloc d’esperar fins al darrer diumenge d’octubre per endarrerir l’hora ara avançada, la tornada a la normalitat es faci abans del 28 de maig. “És que a l’octubre aquesta d’hora recuperada no em serveix de res, perquè el més probable és aleshores ja no sigui alcalde!”, ha manifestat Granados visiblement dolgut. (Font: Tururut Viola News).