dimecres, 1 de març del 2023

El pressupost de Cambrils no contempla inversions

 


L’Ajuntament de Cambrils va aprovar divendres passat el pressupost municipal amb dos mesos de demora, “el més tardà de la història del municipi”, segons va retreure la portaveu d’ERC, Camí Mendoza, a l’equip de govern integrat per NMC-PSC-Cs-PP.

“Recorda vostè quan ens donava lliçons de compliment de terminis? I ara què?”, li va etzibar la republicana al regidor d’Hisenda, David Chatelain (PP), en referència a quan ella era alcaldessa.

“Aquest retard”, va afegir la Camí, “ha obligat a prorrogar el pressupost del 2022 fins que no s’aprovi definitivament el del 2023, que no serà, com a mínim, fins al 17 de març”.

Mendoza va lamentar que el nou pressupost sigui “continuista” i que “no inclogui cap inversió”. I va afegir: “Es comprova la manca de projecte. Vostès el que fan constantment és vendre fum i prometre allò que no saben complir. Pim-pam-fum! és el seu eslògan”.

“Durant aquests mesos han estat prometent la nau de la brigada, el pavelló lleuger, el carrer de les Orquídies, l’auditori… però d’on trauran els diners? Encara que recorrin al romanent, no n’hi ha prou”. (Font: Revista Cambrils).