dilluns, 27 de març del 2023

Granados diu que la nova estació serà la millor del Camp (i s’ho creu)

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, continua venent motos amb vista a les eleccions municipals. Avui ha reclamat que l’alta velocitat arribi a la nova estació de tren de Salou-PortAventura que estarà enllestida l’agost de 2024. 

En una visita d’obres, Granados ha assegurat que està “previst” en un futur construir dues andanes més amb vies d’ample europeu, tot i que ara per ara, no consten als plànols.

També ha afirmat que la de Salou serà “la millor estació del Camp de Tarragona”. (Font: Nació Digital).

Quins pebrots que té l’home. Primer va fer tot el possible per eliminar el tren del centre de la ciutat perquè, en lloc de les vies, hi vol construir l’Eix Cívic, una tupinada urbanística. Després va afegir el nom de Port Aventura al de Salou, desnaturalitzant l’andana que hi ha a l’extraradi. Va deixar la capital de la Costa Daurada sense trens i ara promet la lluna ferroviària.

Sort que a Salou ningú no se’l creu.

Com diu l’Anna, “l’estació es troba lluny del nucli de Salou, no han sabut explicar el nombre de passatgers que l’utilitzaran, l’estació de busos és fantasma, però ell l’ha batejat com la millor estació del Camp de Tarragona, clar que sí!”.



O l’Albert: “Pere Granados, promotor i col·laborador indispensable del desmantellament del ferrocarril a Salou i Cambrils. La prioritat de ha ser restaurar al servei Cambrils-Salou (TramCamp) amb connexió a l’R16, servint els nuclis urbans que han quedat pràcticament orfes de transport públic”.



Però ell va a la seva, com sempre.