dimecres, 29 de març del 2023

Klein treu pit per les obres de la rambla i l’avinguda de l’Esport

 


El setembre del 2021, Oliver Klein (Nou Moviment Ciutadà), que formava part del govern de Cambrils amb ERC i Junts, va encapçalar una moció de censura a Camí Mendoza, amb el suport del PSC, Ciutadans i el PP, i es va convertir en el nou alcalde. Acaba el curt mandat amb només dos regidors del seu partit –el tercer, Enric Daza, va ser expulsat perquè era cap de llista de Junts– i confia a ser reelegit.

Què buscaven amb la moció? Què creu que ha aportat el canvi de govern?

El fet de prioritzar, liderar i buscar les aliances de grans projectes de cara endins, la rambla Jaume I, l’avinguda de l’Esport i l’entorn de l’antiga estació, que són els principals que havíem acordat amb els partits que ens donen suport. Hem mostrat el segell de dir, fer i complir. (Font: El Punt Avui).

A veure, la rambla fa més d’un any que es va començar i no només no està acabada sinó que encara no se sap quan s’acabarà. I amb l’avinguda de l’Esport més del mateix.

Pel que fa a l’estació, molta pressa a enderrocar-la (incomplint el que havia promès Klein durant la campanya electoral: rehabilitar-la per donar-li un ús ciutadà), amb l’agreujant que la despesa ha anat a càrrec de la butxaca dels veïns, quan li pertoca a Adif assumir aquest cost.

Amb el “dir, fer i complir”, suposo que l’alcalde es refereix a la fira del vi.