dimecres, 29 de març del 2023

La nova brigada d’obres municipal

 


La setmana passada, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va aprofitar la nova canalització del barranc de Barenys, que porta a terme la Generalitat i que ell intenta fer seva, per fer electoralisme.

Durant la visita, Granados es va felicitar per la feina feta i va augurar que els treballs s’hauran acabat l’any vinent. Va ometre recordar, però, que aquestes obres arriben tard per culpa de la seva nefasta gestió al capdavant del consistori.

Cal no oblidar que el 2015 el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va anul·lar el projecte de desviament fet pel consistori perquè era “irracional i arbitrari”, i no mitigaria els desbordaments. La sentència també va suspendre el pla urbanístic del sector 03 Les Pomeres-Barenys, en considerar que vulnerava la llei d’Urbanisme de Catalunya i li mancava un estudi arqueològic, ja que es carregava unes restes antigues que s’havien de preservar.

Granados hi va presentar recurs, però el mateix TSJC li va contestar, per si no sabia llegir, que la sentència era prou clara. Sort que és advocat.