dimecres, 15 de març del 2023

Pere Granados és plat de segona taula per a Salvador Illa

 


L’acte de suport ahir per part de Salvador Illa a la coalició electoral Sumem per Salou-PSC amb vista a les municipals del 28 de maig va representar, sens dubte, un moment de glòria per a l’alcalde Pere Granados.

Si més no, aparentment.

Dic aparentment perquè la seva proclamació com a candidat a l’alcaldia es va haver de celebrar al Club Nàutic i no al Teatre Auditori, com ell pretenia. Perquè la intenció de Granados era organitzar una gran festa amb motiu de la seva coronació.

I encara que ho va intentar per tots els mitjans, la direcció del PSC li va dir que amb un format menor ja en tenia prou. I així va ser, Granados amb els amiguets de sempre i poca cosa més.

De fet, ahir Illa també va presentar alcaldables a Torredembarra i a Vila-seca. Només cal mirar les piulades d’Illa mateix a les xarxes socials per constatar que, de la trobada de Salou, no n’hi havia per a tant (el tuit es comparteix amb o després de Torredembarra).

En canvi, a Vila-seca sí que hi va haver un desplegament potent. I amb molta més assistència que a Salou, que es va limitar a una actuació de tràmit (o de segona regional) amb el cercle de sucaires.

Per més que el d’Albox ens vulgui fer veure el contrari.