dimecres, 15 de març del 2023

Si Granados arrenca les pancartes, les pancartes van a Illa

 


Casualment, pocs dies abans de la visita de Salvador Illa a Salou per beneir el pacte del seu partit amb FUPS amb vista a les municipals, un misteriós comando va arrencar les pancartes que els veïns contraris a l’Eix Cívic de Pere Granados havien penjat al traçat ferroviari ara en desús, i que és per on ha de discórrer aquest pretès Eix Cívic.

D’aquesta manera, quan el primer secretari del PSC va anar ahir al Club Nàutic per consagrar l’esmentada aliança electoral, Salou estava incòlume, domat, sense rastre d’oposició a l’alcalde, amb la qual cosa es confirma que segueix sent vàlida la fórmula d’escombrar la merda sota la catifa perquè tot sembli net.

Aquest joc brut, habitual en el d’Albox, no va impedir que alguns d’aquests veïns (pocs, la veritat, doncs no van tenir temps d’organitzar-se), assabentats a darrera hora de la secreta visita, despleguessin una pancarta davant del Club Nàutic reclamant menys edificis i més zones verdes a l’Eix Cívic, perquè l’especulació urbanística que projecta Granados els afecta de ple. S’hi van estar, al Nàutic, fins que Illa i Granados van sortir. I tots dos van ser acomiadats amb música de xiulets.

Per més que Granados vulgui amagar el problema, el problema continua ben present i es diu Granados. 

Però, ves per on, quelcom tan senzill Illa no ho pilla.