dimarts, 25 d’abril del 2023

Madrid accepta la definició de municipi turístic que proposa Granados

 


El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha acceptat la proposta de l’alcalde de Salou i president de l’Associació de Municipis Turístics de sol i platja, Pere Granados, de redefinir el concepte de municipi turístic, tal com va demanar Granados la setmana passada a la secretària d’Estat de Turisme, Rosana Morillo.

Fins ara s’entenia per municipi turístic aquella població que viu del turisme, com és el cas de Salou, amb una economia centrada exclusivament en el monocultiu guirial.

Segons la nova descripció formulada per Granados i recollida pel ministeri, a partir d’ara, i molt especialment en el cas de Salou, per municipi turístic s’entendrà també “Viure sense treballar”, que és al que es dedica la nostra màxima autoritat municipal des del 1995, que va ser quan va entrar de regidor, i molt especialment des del 2009, quan va ser nomenat alcalde gràcies a una moció de censura. Amb l’agreujant que el 28 de maig es torna a presentar.

Això sí, a partir del 28-M aquest redactat es tornarà a corregir, atès que el d’Albox ja no hi serà i, per tant, es recuperarà l’anhelada normalitat. (Font: Tururut Viola News).