dijous, 25 de maig del 2023

Com penquen, tu!

 


La candidatura de Sumem per Salou-PSC, que lidera l’alcalde del municipi, Pere Granados, prossegueix la seva campanya de captació de vots a peu de carrer per a les eleccions municipals de diumenge que ve.

Ahir va muntar la paradeta electoral al costat del mercat municipal amb la presència de Granados i de diferents regidors de l’equip de govern.

Amb la qual cosa cal preguntar-se: i aquesta gent, quan treballa? Quin horari fa? Entren i surten quan els dona la gana, fins i tot per promocionar-se en actes de partit? Que potser s’avorreixen a l’Ajuntament, i per això practiquen l’absentisme laboral?

Els nostres governants cobren dels nostres diners, però mai no reten comptes del que fan al consistori. Si és que hi són. Fan el que volen i no donen explicacions. Per això no se’n volen marxar, que bé que es viu a costelles dels altres!

Inflació, crisi econòmica, atur, vinga, home, no em facis riure! Que els veïns sou uns matats. Voteu-nos una altra vegada a veure si apreneu què és viure com un rei!