divendres, 26 de maig del 2023

Vox s’autoexclou del debat electoral de Cambrils

 


Ràdio Cambrils i la Revista Cambrils van organitzar ahir un debat electoral amb deu dels onze candidats que es presenten a l’alcaldia diumenge vinent, ja que la cap de llista de Vox va declinar la invitació dels dos mitjans de comunicació local.

El debat va durar dues hores i va estar moderat per la periodista cambrilenca Judit Estrada. Els deu alcaldables van presentar els seus principals punts programàtics dividits en quatre blocs de caràcter social, econòmic, de mobilitat i de turisme i comerç.

Els candidats eren: Camí Mendoza (ERC), Juan Carlos Romera (Cs), Alfredo Clúa (PSC), Enric Daza (Junts), Oliver Klein (NMC), David Chatelain (PP), Jordi Barberà (En Comú Podem), Tomás García (ADN), Josep Maria Riba (Activem) i José Luis Villares (Valents).

El debat també es va poder seguir en directe des del canal de Youtube de la Revista Cambrils, des del 90.0 de l’FM de Ràdio Cambrils, la pàgina web readiocambrils.cat i des de la pàgina de Facebook Cambrils en Positiu, que administra un membre de la llista del PSC.

Ha estat un debat en el qual cap candidat va entrar en el cos a cos i tots es van centrar a presentar les seves propostes programàtiques. L’habitatge social, la desestacionalització del turisme, la necessitat de desencallar i ampliar el polígon Belianes i què s’ha de fer amb el teatre-auditori van ser els temes protagonistes d’una trobada en la qual els candidats també van haver de dir quines són les seves principals virtuts per accedir a l’alcaldia: empatia, lleialtat, honestedat, paciència i capacitat de treball, que van ser les més anomenades. (Font: Ràdio Cambrils).