dilluns, 1 de maig del 2023

Granados diu que Salou enllaçarà amb el corredor mediterrani

 


L’alcalde Pere Granados ha difós una nota per anunciar que està molt satisfet amb recent anunci del comissionat del Govern espanyol Josep Vicent Boira, qui ha plantejat la possibilitat de construir un ramal de dos quilòmetres que permeti connectar Salou amb el corredor mediterrani, el qual, com tothom sap, és el que utilitzen els pencaires per anar a Tarragona o a Barcelona a treballar. (Font: Ajuntament de Salou).

Això d’aquest home no té nom. Primer dona tota mena de facilitats a Adif per deixar-nos sense tren, suprimint un servei públic que era utilitzat per milers de viatgers per desplaçar-se. I també per milers de turistes que cada any venien a la capital de la Costa Daurada.

Després els demana que l’estació, per la qual no passen trens, la construeixin a l’extraradi de la ciutat, a Port Aventura, quan l’altra la teníem al centre.

I ara diu que podrem agafar el tren d’alta velocitat, quan no és prioritari. El primordial és restituir el servei ferroviari perdut, que no ens arribarà fins a finals del 2026. I gràcies al fet que el tira endavant la Generalitat.

Granados va fer tot el possible per deixar-nos sense tren perquè en el lloc de les vies (que continuaran existint, encara que en forma de tramvia) el projectava un pelotazo urbanístic que li ha sortit malament, ja que s’hi oposen els veïns. I tot això ho va fer pel seu compte, sense consultar res a ningú. 

Bé, només al seu Satisfyer, el qual, pel que es veu, és el que li dona tantes satisfaccions que diu que té.