dissabte, 20 de maig del 2023

Klein confon Cambrils amb la seva empresa

 


El candidat de Nou Moviment Ciutadà a les municipals de diumenge 28 de maig, Oliver Klein, va presentar dilluns a la sala d’actes del Centre Cultural les línies mestre del seu programa electoral.

Klein, que vol revalidar el càrrec d’alcalde, va destacar que “si alguna cosa he après en el temps que porto en política és que cal tenir paciència, no cal anar de pressa. Vam començar amb molt entusiasme i hem sabut estar a l’oposició primer i després al govern, tant a les bones com a les madures”.

També va dir que la moció de censura va ser una decisió valenta, però que calia fer-la i que més tard han demostrat en molt pocs temps que saben gestionar i administrar un ajuntament amb més de 400 treballadors. (Font: Ràdio Cambrils).

L’Ajuntament de Cambrils és molt més que una empresa de 400 treballadors; és una institució que treballa per a 33.362 habitants, segons el cens del 2018, a més del fotimer de gent que ve de fora, sobretot a l’estiu.

Si Cambrils fos una empresa normal, segur que ell ja no hi fora al capdavant, ja que els accionistes l’haurien fotut al carrer. Perquè el seu balanç com a màxim responsable de la societat és de clar suspens.

No només pels fiascos de la rambla i l’avinguda de l’Esport, sinó per les divisions internes (fins i tot dins del seu partit) que han marcat els últims mesos del seu curt mandat.