dimarts, 2 de maig del 2023

L’alcalde de Salou i l’intercanvi de cromos

 


La setmana passada, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va assistir a la presentació del primer campus femení de futbol Lluís Cortés, que tindrà lloc del 26 de juny al 3 de juliol al Futbol Salou Sports Center.

Aquesta instal·lació esportiva forma part del grup propietari dels càmpings Sangulí i Cambrils Park. Periòdicament, truquen l’alcalde perquè hi vagi a fer-se fotos, perquè ja saben de quin peu calça, i aquest, amb el seu ego a vessar, a canvi els fa publicitat a les xarxes socials de l’Ajuntament.

I no només això, també els defensa davant la Generalitat perquè puguin construir hotels a la zona de Barenys, on disposen de molts terrenys.

És a dir, Granados posa a disposició de particulars tota la maquinària al seu abast (tècnics i assessors legals) perquè l’Executiu d’Aragonès faci amb ells una excepció a l’hora d’aturar noves construccions al litoral català, tal com planeja tirar endavant el Departament de Polítiques Digitals i Territori, i que afecten 46.800 edificis de 30 municipis catalans, entre els quals hi ha Salou i aquests terrenys de Barenys en concret.

I no només això, a canvi d’unes fotos, Granados també els lloga els camps del Futbol Salou Sport Center per import de 563.000 euros perquè s’hi entrenin els jugadors del Salou que ara no tenen camp perquè l’estadi municipal està en obres.

Bé, els del Salou hi entrenen sempre que els camps del Futbol Salou Sport Center no estiguin reservats als clients dels càmpings, ja que llavors els salouencs s’ha de buscar la vida i anar a entrenar a Cambrils, a Constantí o a on els deixin jugar. Pagant-se ells els desplaçaments.

Ves que no ens surten cares les putes fotos!