dilluns, 29 de maig del 2023

Pere Granados (Sumem) no sap sumar

 


Tot just conèixer-se els resultats de les eleccions municipals d’ahir, l’alcalde Pere Granados, candidat a la reelecció per Sumem per Salou-PSC, va afirmar amb rotunditat que la seva formació ha aconseguit un regidor més que en els comicis anteriors, ja que ha passat de set representants amb Junts a vuit amb el PSC.

No sembla que el d’Albox sigui gaire destre amb les matemàtiques, perquè oblida que el 2019 va ser alcalde gràcies als cinc vots del PSC, mentre que aquesta vegada el PSC està integrat a la candidatura. És a dir, li falten vots extra per repetir en el càrrec.

Dos vindran amb tota probabilitat de Montagut i els seus cambrers, mentre que el tercer que li cal (la majoria absoluta està en 11 regidors) arribarà o no arribarà. Si no l’aconsegueix (USAP ja ha anunciat que no pactarà amb ell, encara que en política la paraula no compta gaire), haurà de governar en minoria, de manera que li tocarà fer equilibris, navegar entre aigües turbulentes i buscar consensos als quals no està acostumat, atès que el seu tarannà autoritari i caciquil li impedeix escoltar els altres.

Res, que aquest mandat, sí, les seguirem passant putes, però serà molt entretingut.