dilluns, 29 de maig del 2023

Carrer del Mar, únic mitjà que va encertar que Granados guanyaria

 


Són molts els sondejos que es duen a terme cada cop que hi ha eleccions. I, sistemàticament, gairebé tots erren perquè es fan a la babalà. No és el cas del prestigiós Carrer del Mar, que va vaticinar que l’alcalde Pere Granados, candidat de Sumem per Salou-PSC, revalidaria el càrrec, i així serà, ja que als seus vuit regidors cal sumar els dos de Montagut i el d’un altre regidor que fàcilment s’abaixarà els pantalons, fins i tot a canvi de molt poqueta cosa, tal com feien els socialistes fins ara.

Aquest encertat pronòstic electoral garanteix, de passada, que Granados renovi automàticament el contracte d’imatge que tenia signat amb Carrer del Mar, fruit d’un encertat acord de col·laboració establert per les dues parts.

El conveni, que es prolongarà quatre anys més, estableix que l’esmentada publicació, que a més de les seves brillants anàlisis polítiques es caracteritza pel seu rigor periodístic, continuarà ocupant-se de la promoció pública d’un polític que es caracteritza pel do de gents, la seva simpatia, sinceritat, honradesa, joc net en tot moment, intel·ligència i elegància física, tal com es pot comprovar a les innombrables fotos en què es prodiga. (Font: Tururut Viola News).

Felicitats, doncs, a tots dos i molts anys d’èxits!