dimarts, 23 de maig del 2023

Salou impedeix que un minusvàlid accedeixi a la sala Costa Daurada

 


Són innombrables les ocasions en què l’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha pronunciat a favor de la igualtat i respecte a les persones. I no només això, també ha assegurat que el nostre municipi turístic és un exemple d’integració dels diferents col·lectius amb discapacitat (sigui de la mena que sigui) que ens visiten.

Doncs bé, Assemblea per Salou va celebrar ahir un acte a la sala Costa Daurada del Centre Cívic per explicar les seves propostes electorals i el seu compromís ètic de cara a les municipals de diumenge que ve, i resulta que el Ronald, un dels seus membres i que va en cadira de rodes, no va poder baixar les escales.

Senzillament perquè a la sala no hi ha rampa d’accés.

Durant la seva intervenció el Ronald va recordar que les dificultats amb què es troba per moure’s a l’edifici no són noves, ja que fa quatre anys ja li va passar el mateix. Per això es va veure obligat a intervenir des de dalt, des del galliner, al costat de la porta d’entrada.

En vista del greuge que patia el seu militant, Assemblea per Salou va demanar una altra dependència on poder reunir-se, però des de l’Ajuntament els van contestar que no podien fer-hi res, raó per la qual es van haver d’aguantar.

Granados és un alcalde que predica allò que no creu. I a sobre, farda de ser el millor pilot de Salou, quan amb ell ens estem estavellant. És el que hem de canviar sens falta a partir del 28-M.