dijous, 22 de juny del 2023

A Tarragona troben a faltar la Cristina Berrio

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha hagut de reajustar urgentment el cartipàs municipal després que s’hagi sabut que un dels seus fitxatges estrella per a les municipals, la tarragonina Cristina Berrio (empadronada a darrera hora a Salou per a les eleccions municipals del 28 de maig) és una experta en porqueria.

Inicialment, a Cristina Berrio, número quatre de la llista de Sumem per Salou-PSC, Granados li havia assignat Habitatge i Protecció Civil, Ocupació i Dinamització laboral i Benestar i Serveis Socials. Però després de fer-se públiques unes declaracions de la regidora, en què afirmava que “els tarragonins són molt marrans”, l’alcalde ha decidit adjudicar-li també el servei de recollida d’escombraries.

Abans del seu desembarcament a Salou, Cristina Berrio havia estat presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona. També va intentar entrar a l’Ajuntament de Tarragona l’any 2019 amb Josep Lluís Ballesteros com a candidat del PSC, però la llista de Ballesteros, qui està pendent d’un judici per un presumpte cas de corrupció, només en va treure set regidors, i la Berrio anava la vuitena. Per això aquesta vegada el PSC l’ha recol·locada a Salou.

Per cert, la seva afirmació que “La ciutat està bruta perquè els tarragonins són molt marrans”, al Diari de Tarragona, denota un gran talent intel·lectual, una capacitat de síntesi i un rigor científic indiscutibles, dignes d’una persona erudita. Sorprèn, doncs, que a més de la brossa no li hagin adjudicat també l’àrea de Filosofia i Lletres del consistori.

Per cert, el fitxatge de Berrio per part de Granados ha despertat un gran interès a Tarragona, on es pregunten: “Es pot governar en un municipi que desconeixes? I se sap si els salouencs són molt marrans?”, tal com podeu llegir aquí.