dijous, 22 de juny del 2023

El ple d’investidura de Cambrils es retarda fins al 7 de juliol

 


El ple de comiat dels regidors i regidores que no repetiran la pròxima legislatura 2023-2027 ja té data. Serà el dimecres 5 de juliol a les 11:30 hores, dos dies abans del d’investidura que s’haurà de celebrar el 7 de juliol, ja que s’està esperant la resolució del contenciós electoral que va elevar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el Nou Moviment Ciutadà, en considerar que es van produir irregularitats en algunes meses electorals el passat 28 de maig.

L’anunci oficial de la data dels dos plens la donava aquest matí l’alcalde en funcions, Oliver Klein, en el transcurs d’una sessió plenària extraordinària en la qual s’ha fet el sorteig dels membres que estaran a les meses de les eleccions generals del dia 23 de juliol.

Els regidors que no repetiran són Juan Carlos Romera, Santi Gámez i Yolanda Burgos de Cs; Josep Maria Vallès, Yolanda Quílez i Íngrid Duch del PSC; Cinta Ballesté, Eduard Pellicer, Hélène Arcelin i Jaume Gila d’ERC; Lluís Abella i Marta Borràs de Junts, i Joan Maria Artigau, del grup dels no adscrits.

Queda pendent de si Alejandro Garcia, d’ERC, obtindrà l’acta de regidor, ja que el seu càrrec depèn de la resolució del TSJC. (Font: Ràdio Cambrils).