divendres, 2 de juny del 2023

Granados no li arriba ni a la sola de la sabata de Segura

 


Tres dies abans de les eleccions municipals, el Diari de Tarragona, sempre tan solidari amb la causa de l’alcalde de Salou i candidat de Sumem, titulava: “Granados i PSC, una aliança per assaltar la majoria absoluta”.

I afegia: “Aquest any, la coalició amb el PSC li garanteix un bon sac de vots, que podria acostar-lo a una majoria absoluta que no es produeix a Salou des del 1999, en època de l’exalcalde Ferran”.

Això és el que li cou a Granados: que mai traurà tan bons resultats com Ferran!

La informació del Diari no feia més que recollir el somni [frustrat] de Granados i els seus pigalls del PSC de victòria aclaparadora. Perquè la realitat ha estat ben diferent: la coalició Sumem per Salou-PSC només van obtenir vuit dels 11 representants que garanteixen la majoria absoluta que Granados mai no ha assolit en solitari.

En canvi, qui sí que li va donar cent voltes a Granados, qui se’l va passejar, va ser l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, que va obtenir 13 regidors i, d’aquesta manera, podrà governar sense dependre d’altres partits, que és el que volia evitar Granados.

El d’Albox va d’excels i de totpoderós. De sobrat. Però encara li queda molt per aprendre. Començant per ser humil i entendre que Salou cada vegada està més fart d’ell i perd vots. I que, mal que li pesi, mai podrà superar Ferran.