divendres, 2 de juny del 2023

Oliver Klein: “No mereixen ser regidors ni alcaldes de Cambrils”

 


L’encara alcalde de Cambrils (encara que en funcions), Oliver Klein (NMC), considera que el pacte ERC, PSC, Junts i En Comú Podem “és un mal servei a la democràcia, a la ciutat i a un govern que funcionava i que la ciutadania ha referendat”.

Klein, visiblement molest amb l’acord que l’aparta de l’alcaldia, ha tret pit de la seva gestió feta en aquests vint mesos (va ser alcalde després de presentar una moció de censura contra la republicana Camí Mendoza) i ha reivindicat que el seu partit ha estat el guanyador de les eleccions del diumenge.

“Un de cada quatre cambrilencs que van anar a votar va optar perquè Oliver Klein perquè continués sent alcalde”, ha dit.

També ha explicat que l’opció que hi havia sobre la taula era la de mantenir el pacte amb el PSC i el PP i continuar governant, i ha revelat que abans de les eleccions s’havia reunit amb els socis de govern, incloent-hi Ciutadans (que ha quedat fora), per parlar de reeditar el pacte si els resultats ho permetien.

“Totes les forces van dir que si sumaven es revalidaria l’acord. Nosaltres ho hem ratificat en campanya dient que les coses que funcionen no s’havien de canviar”, ha apuntat. Klein ha reconegut que no s’esperava la reacció dels socialistes.

“Es va parlar de repartir-se l’alcaldia, vam quedar per una nova reunió al vespre, però hi va haver incompareixences amb excuses de mal pagador. Ens van dir que no volien aquesta segona ronda perquè s’ho havien repensat i havien d’explorar altres vies”, ha dit Klein visiblement molest.

Pel que fa al futur govern, el líder del Nou Moviment Ciutadà ha afirmat que “són partits amb diferents idees, són elits polítiques amb personatges sinistres que fan política des de l’ombra. El que estan fent aquests senyors no té nom, és riure’s de la gent i de la paraula donada. És una aliança de perdedors. No mereixen ni ser regidors ni alcaldes. És una aliança que no té ni cap ni peus. El pacte no té cap mena de qualitat ni garantia de continuïtat”. (Font: Revista Cambrils).