dissabte, 24 de juny del 2023

Leticia Sabater treu ‘Barbacoa al punto G’ (de Granados)

 


La cantant Leticia Sabater ha llançat el que pretén ser el seu èxit de l’estiu, una cançó anomenada Barbacoa al punto G en què reprèn les seves ja tradicionals lletres amb doble sentit i moltes repeticions, com l’alcalde de Salou, Pere Granados, que cada cop s’oblida més de les coses.

El vídeo mostra Leticia Sabater lluint abdominals mil·limètrics i remenant el cul al ritme de la seva cançó. La cantant hi surt en tota mena de situacions, com quan és devorada per un tauró, atacada per velociraptors o veient passar tortugues marines o balenes enmig d’una carretera. Al·lucinant, vaja. Just el que passa a l’avinguda de Carles Buïgas a les cinc del matí quan el personal va fins a les celles de cerveses i amfetes.

El moment culminant del videoclip és la coreografia que la mateixa Sabater balla (és un dir) amb altres persones al més pur estil country de Coyote Dax, just abans d’una altra escena en què la Leti és dins d’una rentadora, com si des del Patronat de Turisme estigués blanquejant Salou. 

Barbacoa al punto G se suma a altres temes de l’artista com La Salchipapa, El Polvorrón, La puta ama, El Letirap o Toma pepinazo, tots ells grans èxits i segurament inspirats en la capital cultural de la Costa Daurada. (Font: 20minutos).