dimarts, 11 de juliol del 2023

El PP li retreu a Clúa que torni a pactar amb ERC

 


Durant el ple d’investidura de divendres passat que va proclamar Alfred Clúa (PSC) alcalde de Cambrils (els tres primers anys de mandat, el quart serà la republicana Camí Mendoza), el portaveu del PP, David Chatelain, va retreure que els socialistes hagin tornat a pactar amb ERC.

“Com es pot presentar el PSC com un partit defensor de la Constitució si són aliats de l’independentisme!”, per afegir tot seguit que ell se sentia “orgullós de formar part d’un partit que té sentit d’estat”.

“Creu al PSC que li anirà millor amb els seus nous socis de govern? Ja els hi dic que no i més després d’escoltar les promeses electorals d’alguns. Li podria desitjar bona sort a l’alcalde, però a la vista dels antecedents es trobarà amb un sudoku molt difícil de resoldre”.

“Gràcies per haver tornat al govern aquells als que vau expulsar amb la moció de censura, tota una coherència”.

Chatelain també va carregar contra Junts, afirmant que “no han millorat els resultats electorals del senyor Lluís Abella [anterior cap de llista], tot i haver fet una campanya amb uns costos molt, molt, molt superiors”. (Font: Revista Cambrils).